• 1_WEB_AERIAL_PRESPES
 • DHMARXEIO_PRESPON
 • DSC07587
 • DSC07609
 • DSCN9257
 • DSCN9277
 • IMG_2080
 • IMG_2531
 • IMG_3026
 • IMG_3075
 • Liqenas1
 • Picture_01
 • Picture_03
 • Picture_04
 • _ΜΕ_ΠΛΑΒΕΣ
 • _ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ
 • _ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ_ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ
 • _ΠΤΗΝΑ
 • _ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ

green boat logo

Mirë se vini në faqen zyrtare të projektit ANIJE EKOLOGJIKE!

Titulli i projektit: NGA E KALUARA NË TË ARDHMEN: Promovim të bukurive të trashëgimisë natyrore dhe kulturore të zonës së Liqenit të Prespës me shfrytëzimin e teknologjisë të së ardhmes (anije me energji solare)

Akronim i Projektit: ANIJE EKOLOGJIKE

 

“GREQI – SHQIPËRI” IPA PROGRAMI PËR BASHKËPUNIM NDËRKUFITAR (Thirrja e parë)

Prioriteti 1: Përmirësim i zhvillimit ekonomik ndërkufitar

Masa 1.2: Promovim i turizmit të qëndrueshëm